Giresunspor Antalya kampında

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Giresunspor'un transfer ettiği 3 oyuncu, Antalya'daki kampa katıldı.Polatlı Bugsaşspor'dan Aydın Kuzu'nun ardından, ligin ilk yarısında 1461 Trabzon kadrosunda yer alan ancak, bonservisi Trabzonspor'da bulu

Giresunspor Antalya kampında

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Giresunspor'un transfer ettiği 3 oyuncu, Antalya'daki kampa katıldı.

Polatlı Bugsaşspor'dan Aydın Kuzu'nun ardından, ligin ilk yarısında 1461 Trabzon kadrosunda yer alan ancak, bonservisi Trabzonspor'da bulunan defans oyuncusu Sefa Akın Başıbüyük ile Gençlerbirliği'nin Türkiye'ye getirdiği bir başka defans oyuncusu Belçikalı Atilla Erel, Antalya'ya gelerek çalışmalara başladı.
 
Takım ile çalışan Başıbüyük ve Erel ile ilgili son kararı bugün Antalya'da bir araya gelecek olan teknik direktör Ergün Penbe ile Başkan Mustafa Bozbağ verecek. 
 
ÇİFT MESAİ 
 
Bu arada yeşil- beyazlıların Titanic Otel sahasında sürdürdüğü hazırlıklar devam ediyor. Günde çift mesai ile hazırlıklarına devam eden Giresunspor, ilk antrenmanı genel menajer Ercan Gezgin ile antrenör Cengiz Demirel'in, ikinci çalışmayı ise Pro Lisans kursundan dönen teknik direktör Ergün Penbe nezaretinde gerçekleştiriyor. 
 
ÇOTANAKLAR, TAKIMLARINA KÜSTÜ 
 
Spor Toto 2'nci Ligi'nde mücadele ettiği ilk yılında istediği başarıyı elde edemeyen Giresunspor'un taraftarı, takımlarına küstü. Yeşil beyazlıların sezonun ilk yarısında evinde oynadığı 8 karşılaşmayı toplam 16 bin 850 taraftar izledi. İlk yarının ilk haftalarında içeride gülen, dışarıda kaybeden yeşil- beyazlı ekibin daha sonra sahasında hem de deplasman maçlarında başarısız sonuçlar alması maçlara ilginin azalmasına neden oldu. 
 
Sezonun ilk haftasındaki Tarsus İdman Yurdu maçında tribünlere 3 bin 279 taraftar gelirken bu sayı Ünyespor maçında 4 bin 500'e çıktı. Taraftar sayısı, Tepecik maçında 2 bin 300, Fethiye sınavında bin 963, Bozüyükspor maçında bin 167 oldu, Hatayspor karşılaşmasında ise bin 30'a kadar düştü. Pendikspor maçını bin 41, Sakaryaspor maçını ise bin 570 taraftar izledi. Yeşi-l beyazlıların iç sahada çıktığı 8 karşılaşmayı top

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor