Giresunspor 1 puana razı geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Giresunspor, sahasında Çankırıspor ile golsüz berabere kaldı.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Çankırıspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, "Bu seçkin ve güzide taraftarımıza 3 pu

Giresunspor 1 puana razı geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Giresunspor, sahasında Çankırıspor ile golsüz berabere kaldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Çankırıspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, "Bu seçkin ve güzide taraftarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ancak olmadı, tek üzüntümüz bu" dedi.

Ertem, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın tamamında üstün oyun sergileyen tarafın Giresunspor olduğunu söyledi.

Son vuruşlarda etkili olmadıkları için maçı kazanamadıklarını ifade eden Ertem, şöyle konuştu:

"Sezonun ilk maçını oynadık. Başlangıçlar her zaman zordur. Öyle de oldu. Oyunun tamamen hakimi bizdik ama bir türlü son vuruşları yapamadık. İyi mücadele ettik. Rakibimize nefes aldırmadık. Son vuruşları yapamayınca galibiyet de gelmedi. Oyuncularımın ortaya koyduğu futbol ve mücadeleden mennunum. Bu seçkin ve güzide taraftarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ancak olmadı, tek üzüntümüz bu. Bunu telafi edeceğimizin sözünü veriyoruz."  Şeklinde açıklamalada bulundu.

Stat: Giresun Atatürk Stadı

Hakemler: Özer Özden, Soner Maraş, Önder Yılmaz

Giresunspor: Onurcan Piri, Selim, Samed, Adlan, Berkan, Ozan Kılıçoğlu (Dk. 65 Ergün), Emre (Dk. 77 Gazanfer), Yakup (Dk. 46 Uğur Uğur), Özgür, Çağrı,  Hüsamettin

Çankırıspor: İbrahim, Eray Topçuoğlu (Dk. 67 Niyazi), Gökay, Orkun, Aykut (Dk. 84 Barış), Caner, Ahmet, Onur Çakmakçı, Emrah, Ozan Çetinkaya, Caner (Dk. 89 Samet)

Sarı kartlar: Dk. 56 Ozan Kılıçoğlu (Giresunspor), Dk. 64 Eray, Dk. 77 Gökay  (Çankırıspor) 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler