Giresunlu futbolcuya GS kancası

Giresunspor'un, ümit milli kalecisi Onurcan'a Galatasaray talip oldu.Haftayı Bozüyükspor deplasmanından aldığı 1 puan ile tamamlayan Giresunspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü, ümit milli kaleci Onurcan'a

Giresunlu futbolcuya GS kancası

Giresunspor'un, ümit milli kalecisi Onurcan'a Galatasaray talip oldu.

Haftayı Bozüyükspor deplasmanından aldığı 1 puan ile tamamlayan Giresunspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü, ümit milli kaleci Onurcan'a Galatasaray talip oldu. 
 
Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı oyuncuların moralli oldukları gözlenirken, çalışmalara sakatlıkları süren Sedat ile Necati katılmadı. 
 
HAKYEMEZ: "FİRE VERMEMELİYİZ" 
 
Yeşil beyazlıların futbol şube sorumlularından Arslan Hakyemez, Bozüyükspor deplasmanından aldıkları 1 puanın sevindirici olduğunu ifade ederek, "Mücadelemize son ana kadar devam edeceğiz. Şimdiki hedefimiz Bandırmaspor'u yenmek" dedi. Hakyemez, şöyle devam etti: 
 
"Rakibimiz karşısında aldığımız 1 puan bizim açımızdan son derece olumlu oldu. Şimdi aynı şekilde çalışmalarımıza devam ederek Bandırmaspor maçını kazanmalıyız. Ligde bulunduğumuz konum itibarıyla her maçımız final havasında geçiyor. Bu nedenle sahamızda fire vermeden yolumuza devam etmeliyiz. Bandırmaspor karşılaşması bizim için çok önemli ve mutlaka kazanmamız gereken bir maç." 
 
GOLCÜLER ORTA SAHADAN 
 
Giresunspor'un orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, bu sezon attığı gollerle santrforları geride bıraktı. Son olarak Güngörenspor karşılaşmasında takımının ikinci golüne imza atan tecrübeli orta saha oyuncusu ligdeki gol sayısını da 6'ye çıkardı. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan Ramazan, aynı zamanda Giresunspor'un en golcü oyuncusu ünvanını da aldı. Yeşil beyazlıların devre arasında büyük umutlarla renklerine bağladığı Tayfun Özkan ve Ergün Çakır ikilisinden Bozüyük'te de ses çıkmadı. Giresunspor'un Bozüyük'teki tek golünü yine bir orta saha oyuncusu Veysel Kılıç kaydetti. 
 
GALATASARAY TALİP OLDU 
 
Ümlit Milli Takımın Makendoya'yı 5-3 yendiği müsabakada kaleyi koruyan Giresunspor'un genç file bekçisi Onurcan Piri'ye Galatasaray'ın talip olduğu bildirildi. 
 
Önce U-19, ardından U-20, en sonda Ümit Milli Takıma çağrılan, önceki akşam oynanan maçta kaleyi koruyan Onurcan için Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak'ın teknik direktör Ergün Penbe'yi aradığı, ardından da Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ'ı arayarak bilgiler aldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor