Giresun'da fıkra gibi yaya geçidi!

İlçeden geçen eski Sahil Yolu Kapalı Spor Salonu önünde bir ay önce Karayolları tarafından çizilen yaya çizgileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Eski sahil yoluna çizilen yaya yolu çizgileri Kaldırımdan açılan yaya yolu yerine birkaç metre uzağa çizi

Giresun'da fıkra gibi yaya geçidi!


İlçeden geçen eski Sahil Yolu Kapalı Spor Salonu önünde bir ay önce Karayolları tarafından çizilen yaya çizgileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Eski sahil yoluna çizilen yaya yolu çizgileri Kaldırımdan açılan yaya yolu yerine birkaç metre uzağa çizilen çizgilerin üzerinde kırmızı ışıkta bekleyen araçlar durduğu için vatandaşlar tarafından kullanılmıyor. Karadeniz fıkralarını aratmayan çizgi çiçekli kaldırıma çıkıyor.


Çizgilerin yanlış çizilmesine tepki gösteren bir vatandaş, “Akıllı oldukları için bu çizgileri çizmişler. Vatandaşı düşünen yok. Sadece şekil olsun diye bunları çizmişler. Yaya geçidi başka yerde çizgileri başka yerde. Çizgileri arabaların ışıkta durduğu yerlere çizmişler. Yayaların geçtiği yerde çizgi yok. Yayaya araba vursa çizgiden geçmedi diye suçlu olacak. Hangi geçitten geçecek. Geçit yok ki” dedi.


Engelli olduğu için çizgileri kullanmakta zorluk çektiğini ifade eden bir engelli Bayan, "Yaya çizgilerini yanlış çizmişler. Ben engelliyim oradan geçemiyorum. Ben bundan şikayetçiyim. Yanlış tarafa çizgileri çizmişler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor