Giresun Valisi ne diyor?

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in açıklamaları şaşırtıyor. Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve birçok yöneticiyi dikkate almayarak konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bir soru üzerine, "Türkiye'de eğer Fe

Giresun Valisi ne diyor?

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in açıklamaları şaşırtıyor. Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve birçok yöneticiyi dikkate almayarak konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bir soru üzerine, "Türkiye'de eğer Fenerbahçe ve Trabzonspor düşecekse, Giresunspor da düşsün" diyerek şaşırttı.

Vali Şahin'in Trabzonspor'u küme düşmeye ilişkin konuya katması bile taraftarların tepkisine hemde şaşırmasına neden oluyor.

Düzceli olan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Türkiye’de eğer Fenerbahçe, Trabzonspor düşecekse Giresunspor da düşsün" dedi.

Vali Şahin, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Hükümet Konağı’nda gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin günlerini kutlayan Vali Şahin, daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Bir gazetecinin, “Şike soruşturması kapsamında Giresunspor’un da adı geçiyor, Giresunspor’un küme düşmesi söz konusu. Bu konudaki görüşleriniz nedir?” şeklindeki sorusunu Şahin, şöyle cevapladı:

”Giresunspor’un adı neden geçsin ki. Türkiye’de eğer Fenerbahçe, Trabzonspor düşecekse Giresunspor da düşsün.”

Giresunspor’un Bank Asya 1. Lig’deki durumunu da değerlendiren Şahin, Giresunspor ile ilgili sevindirici gelişmelerin olduğunu aktardı. Transfer tahtasının gelecek hafta açılacağını ve kaliteli kadroya takviyelerin yapılacağını vurgulayan Şahin, şunları söyledi:

”Sakaryaspor maçına mevcut kadro ile çıkılacak. Ancak Sakaryaspor maçından sonraki karşılaşmalarda transfer edilecek futbolcuları oynatacağız. 5 - 6 futbolcu transfer edeceğiz. İnşallah önümüzdeki haftada tahtayı açmış olacağız. Bu işi düzelteceğiz. Artık sorunumuz kalmayacak. Ben Giresunspor’un ligde kalacağından eminim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor