Giresun galibiyeti elinden kaçırdı!

  Yeşil-Beyazlıların Teknik Direktörü  Erhan Altın, Konya"ya 3 puan almak için gittiklerini ve ilk yarı oynadıkları futbolla bunu hak ettiklerini belirterek, "Tabi ikinci yarı psikolojik olarak oyuncularımız geri çekildi ve rakip üzerimize gelmeye başladı

Giresun galibiyeti elinden kaçırdı!

 

 

Yeşil-Beyazlıların Teknik Direktörü  Erhan Altın, Konya"ya 3 puan almak için gittiklerini ve ilk yarı oynadıkları futbolla bunu hak ettiklerini belirterek, "Tabi ikinci yarı psikolojik olarak oyuncularımız geri çekildi ve rakip üzerimize gelmeye başladı. Buna rağmen çok net pozisyonlar vermedikT

abi ki birisi hata yapacak ki diğeri pozisyon üretebilsin. Ben hakemler hakkında pek konuşmak istemiyorum ama bu oyuncuların hakkının yenmemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Giresunsporlu Cem, Konyaspor'un güzel bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Biz de 3 puan için elimizden geleni yaptık.

Eğer 11'e 11 oynayabilseydik skoru artırabilirdik. Ancak bizim mağlubiyetimiz Konyaspor'dan çok hakeme oldu. Ben TFF'nin bir hakeminin benimle "Lan" diyerek konuşmasını kabul edemem.

Bugün hakemlerin neden Türkiye'deki maçlarda elini ağzına kapatarak konuştuğunu şimdi anladım. Keşke o konuştuklarını da okuyabilen bir makine olsa da okusak. Ben emin olun inancımı kaybettim" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor