Giresun artık transfer yapacak

Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, ara transfer döneminde yeni oyuncularla sözleşme yapılmasını engelleyen transfer yasağının bugün kaldırıldığı belirtildi. Açıklamada, yönetim kurulunun insanüstü gayreti ve maddi-manevi özverisiyle bir ha

Giresun artık transfer yapacak

Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, ara transfer döneminde yeni oyuncularla sözleşme yapılmasını engelleyen transfer yasağının bugün kaldırıldığı belirtildi. 

Açıklamada, yönetim kurulunun insanüstü gayreti ve maddi-manevi özverisiyle bir haftadır devam eden süreçte sona gelindi ve transfer yapılmasının önündeki engelin ortadan kaldırıldığı vurgulanan açıklamada, "Giresunspor yönetimi, bu büyük şehrin, büyük kulübünün transfer yasağının kaldırılması için gecesini gündüzüne katarak maddi-manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmadan çalıştı." denildi.

Zorlu süreçte, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun kendilerine büyük desteklerinin olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Giresunspor Yönetim Kurulu'nun olağanüstü çabalarını taçlandırmak adına desteklerini esirgemeyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile bireysel olarak transfer izninin kaldırılmasına maddi katkıda bulunan tüm Giresunspor sevdalılarına teşekkürü bir borç biliyoruz."

Transfer yasağının kaldırılmasının ardından trasnfer edilen Emmanuel Banahene, Yunus Akman, Berkay Öztuvan ve İsmail Aslan'ın Boluspor maçında oynamasına engel bir durum kalmadığı ifade edilen açıklamada, bu futbolcuların lisanslarının Boluspor maçına yetişeceği ve Teknik Direktör Bahri Kaya'nın uygun bulması durumda ilk kez Giresunspor formasını giyecekleri aktarıldı.

"Giresunspor Yönetimi olarak transfer çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor." denilen açıklamada, şunlar vurgulandı: "Bu bağlamda Giresun'a getirilen Brezilyalı orta alan oyuncusu Hygor performans olarak hazır bulunmazken, İsviçre 1. Lig ekiplerinden SC Kriens takımından Ridge Munsy ile kesin anlaşmaya varıldı. Kongolu 22 yaşındaki oyuncu sağ kanat ve santrafor oynuyor. Munsy bu sezon SC Kriens takımında 12 maçta forma giydi ve bir gol kaydetti.

İsviçre'de resmi transfer işlemlerini tamamlayacak olan Munsy, önümüzdeki hafta oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giymek için hazır olacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler