Giray'ın yerine Bamba

Bordo-Mavililer, transferdeki sıkıntıları nedeniyle göndermek için uğraştığı oyunculara ‘kurtarıcı’ olarak sarılırken, Bamba da artık Karabük maçıyla kadroya dönecek.Giray’ın yerine Bamba..Trabzonspor’un Akhisar ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve sağ

Giray'ın yerine Bamba

Bordo-Mavililer, transferdeki sıkıntıları nedeniyle göndermek için uğraştığı oyunculara ‘kurtarıcı’ olarak sarılırken, Bamba da artık Karabük maçıyla kadroya dönecek.

Giray’ın yerine Bamba..Trabzonspor’un Akhisar ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve sağ arka uyluk kasında yaralanma tespit edilen başarılı oyuncunun en az iki hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Bordo-Mavililer, geçen sezon bitiminden beri göndermek için uğraştığı Bamba’ya şans verme kararı aldı. Bamba’nın Karabükspor maçında kadroda yer alacağı belirtildi.

Daha önce göndermek için uğraştığı Zokora’yı ön liberodaki kriz nedeniyle 11’de oynatmaya başlayan, ardından golcü alamayınca satmak için uğraştığı Janko’ya son anda lisans çıkartan Bordo-Mavililer, bu kez savunma için de kurtarıcı olarak göndermek istediği Bamba’ya sarılması dikkati çekti. Giray’ın 19 Eylül Perşembe günü Apollon Limassol ile deplasmanda oynanacak Avrupa Ligi J Grubu ilk karşılaşmasına yetişebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor