Giray'dan müthiş dönüş

Haber61.NET - Spor Servisi - Spor Toto Süper Ligin devre arasında kalbinde çıkan sorun nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalan Giray Kaçar uzun bir aradan sonra sahalara döndü.Bordo Mavili takım Hüseyin Avni Aker’de oynadığı ve 4 – 1 kazandığı Gaziante

Giray'dan müthiş dönüş

Haber61.NET - Spor Servisi - Spor Toto Süper Ligin devre arasında kalbinde çıkan sorun nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalan Giray Kaçar uzun bir aradan sonra sahalara döndü.

Bordo Mavili takım Hüseyin Avni Aker’de oynadığı ve 4 – 1 kazandığı Gaziantep karşılaşmasında 87. Dakikada Emerson’un yerine oyuna giren Giray Kaçar’a Trabzonspor taraftarları sevgi gösterisinde bulunarak futbolcu lehine tezahürat yaptı. Giray maç sonrası da  tribünlere 3lü çektirerek sevince ortak oldu

Giray'ın 3lü şovundan kareler

Karşılaşmasının sonunda Giray Kaçar’ı taraftarlar tribüne çağırdı 

Uzun bir aradan sonra ilk kez forma şansı bulan Giray Kaçar maçtan sonra yaptığı açıklamada Eskişehirspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle Zeki Yavru’ya geçmiş olsun dileklerini iletirken, bir an önce aralarına dönmesini dilediklerini söyledi.

Şuan en küçük sağlık propleminin bulunmadığının altını çizen  Giray Kaçar, "Şu anda sağlıksal açıda en ufak bir sıkıntım yok. Tek sıkıntım hazırlık kampı geçiremedim. Fiziksel anlamda eksiklikler olduğu için ihtiyaç olduğu zaman hocam görev verirse oynamaya hazırım.”dedi

 Maça istekli başladıklarını dile getiren Giray, “Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. İyi bir skor elde ettik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendi adıma sağlık açısından hiçbir sıkıntım yok. Bir haftadır takımlayım. Fiziksel açıdan eksiğim. Ama idman eksiğimi kapatmak için çalışmalarımı sürdürüyorum. Eskişehirspor maçında da kadrodaydım. 18 kişilik kadro içinde yer alan her futbolcu kendini hazır hissetmeli.

Maçtan sonra duygusallık yaşadım. Sahaya çıkınca tribünden gelen olumlu tepkilerden etkilendim.  Ancak taraftarın ilgisi ve gösterdiği seviden dolayı bir hayli duygu yoğunluğu yaşadım. Bana gösterilen sevgiye layık olmaya çalışacağım. Her durumda ve her zaman taraftarımız arkamızda. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.Hepsinden Allah razı olsun. Bana güzel bir atmosfer yaşattılar” dedi.

 

” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor