Giray Minsk'e karşı oynayabilecek mi?

 Bordo mavili takımın Derry City ile oynadığı maçta alnı açılan ve altı dikiş atılan Giray Kaçar’ın, Dinamo Minsk ile oynanacak olan maçta forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.Teknik heyetle görüşen ve forma verildiği taktirde oynamak istediğin

Giray Minsk'e karşı oynayabilecek mi?

 Bordo mavili takımın Derry City ile oynadığı maçta alnı açılan ve altı dikiş atılan Giray Kaçar’ın, Dinamo Minsk ile oynanacak olan maçta forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Teknik heyetle görüşen ve forma verildiği taktirde oynamak istediğini söyleyen Giray Kaçar’ın son kontrolünün yapıldıktan sonra riske edilip edilmeyeceğinin netlik kazanacağı belirtildi. Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay, Derry City maçında oyuna sonradan soktuğu Aykut Demir’in performansından memnun olduğu ve Minsk maçında bu futbolcuya şans tanımaya hazırlandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler