Giray Kaçar yurt dışını istiyor

Milli futbolcu, tedavi için ABD ya da Avrupa'ya gitmek istiyor. Giray'ın futbola dönme şansı tedavi sonrası netlik kazanacak.Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar tedavisini ABD'de yaptıracak. Kap damarlardaki rahatsızlık nedeniyle futbola altı ay ara veren

Giray Kaçar yurt dışını istiyor

Milli futbolcu, tedavi için ABD ya da Avrupa'ya gitmek istiyor. Giray'ın futbola dönme şansı tedavi sonrası netlik kazanacak.

Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar tedavisini ABD'de yaptıracak. Kap damarlardaki rahatsızlık nedeniyle futbola altı ay ara veren ve sonrasında futbol kariyerine devam edip etmeyeceği belli olmayan milli yıldız önümüzdeki günlerde ABD ya da Avrupa'nın yolunu tutacak.
 
Avrupa olarak İngiltere'deki Londra St. Thomas Hastanesi'nin seçenekler arasında olduğu ABD için ise birçok seçeneğin gündemde olduğu öğrenildi. Giray Kaçar'ın tedavi sürecindeki tüm masraflarını Trabzonspor Kulübü üstlenecek.
 
Giray sağlık sorunuyla ilgili olarak, "Panik yapmaya gerek yok. Çok şükür sağlığım yerinde. Daha hiçbir şey ortada yok. Kontrollerim devam ediyor. Allah'ın dediği olur. Nasip kısmet hepinizi çok seviyorum. Her şey için teşekkürler" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler