Giray Kaçar en çok hangi olaydan etkilendi

 Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Giray Kaçar merak edilenleri cevapladı.Sakatlık durumun nasıl?Sakatlığım için 3 hafta sürer dediler ama 10. Günü alçıyı çıkardım ve sonra yine sakatlandım  6 hafta sürdü. Beşiktaş maçına kadar iyileşmeyi ve maçta oynamayı h

Giray Kaçar en çok hangi olaydan etkilendi

 

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Giray Kaçar merak edilenleri cevapladı.

Sakatlık durumun nasıl?

Sakatlığım için 3 hafta sürer dediler ama 10. Günü alçıyı çıkardım ve sonra yine sakatlandım  6 hafta sürdü. Beşiktaş maçına kadar iyileşmeyi ve maçta oynamayı hedefliyorum.

Futbola ilk nerede başladın?

Gençlerbirliği’nde 8 yaşında başladım ve alt yapısından yükseldim. Başka spor branşlarıyla ilgilendim. Ama futbolu bırakmadım sonunda profesyonel oldum Eski adı ile Bank Asya’da top koşturdum sonrasında birinci lig ekiplerine geldim ve sonunda Trabzonspor’a transfer oldum ve burada çok mutluyum.

Trabzon Şehrini nasıl buluyorsun?

Trabzon çok büyük bir futbol kenti burada herkesin yaşamsal duyuları arasında futbol var. Bende bunun farkındayım ve böyle bir kentin takımında top oynamaktan çok mutlu oluyorum. Burada ailemle yaşıyorum ve ailemde burayı çok seviyor. Bu kentte alıştık. Bu kent için futbol oynamak çok güzel. Trabzon’da  çok şaşırırsınız ben Cuma namazından çıktım ve cenaze başında bekleyen bir çocuk gördüm onunla göz göze geldim ve çocuğun yüzünde beni görünce hafif bir tebessüm olduğunu fark ettim ve çok duygulandım anladım ki bu kentte Trabzonspor çok önemli.

Forvette en fazla kim seni zorluyor? Ve en çok beğendin topçu kim?

Kendi takımımda en çok sevdiğim oyuncu Soner Aydoğdu. Rakip takımların arasında ise beni zorlayan forvet yok.

Beşiktaş maçı için ne söyleyeceksin?

Beşiktaş maçını yeneceğimize inanıyorum takım arkadaşlarım milli arada çok iyi dinlendi ve hazırlandılar. Bu hazırlıklarını iki maç ile de sürdürdüler ve Beşiktaş karşısında çok iyi netice ile döneceğiz 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler