Giray ilk kez milli oldu

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Hırvatistan ile yaptıkları 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu ilk maçında, savunma oyuncusu Giray Kaçar'a ilk kez görev verdi.Savunmada özellikle stoperdeki tercihi merak edilen Hollandalı teknik a

Giray ilk kez milli oldu

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Hırvatistan ile yaptıkları 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu ilk maçında, savunma oyuncusu Giray Kaçar'a ilk kez görev verdi.

Savunmada özellikle stoperdeki tercihi merak edilen Hollandalı teknik adam, Giray Kaçar'a ilk 11'de şans tanıdı.

Milli takım savunmasında Egemen Korkmaz ile yan yana görev yapan Giray, Hırvatistan mücadelesiyle birlikte ilk kez (A) Milli oldu. Daha önce 6 Şubat 2008'de İsveç, 26 Mart 2008'de Belarus ve 3 Mart 2010'da Honduras ile yapılan özel maçlarda yedekler arasında bulunmasına rağmen forma şansı elde edemeyen Giray, önemli Hırvatistan mücadelesinde sahaya çıktı.

Hiddink'in Almanya ve Azerbaycan maçları için belirlediği aday kadroda da bulunan Giray, iki maçta da 18 kişilik kadrolara girememişti.

Hollandalı çalıştırıcı kaleci Tolga Zengin'in yanı sıra Servet Çetin, İsmail Köybaşı, Ozan İpek ve Halil Altıntop'u 18 kişilik kadroya almazken, sakatlığı bulunan Kazım Kazım da maç kadrosunda yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor