Giray Bulak: Biz Şanslıydık

Giray Bulak, Süper Lig'in kaybolan heyecanının Bank Asya 1. Lig'e yansıdığını dile getirerek, her iki takım oyuncularını kutladı.Çaykur Rizespor cephesiÇaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak ise küme düşer gözüyle bakılan Konyaspor´un şampiyonluğa o

Giray Bulak:  Biz Şanslıydık

Giray Bulak, Süper Lig'in kaybolan heyecanının Bank Asya 1. Lig'e yansıdığını dile getirerek, her iki takım oyuncularını kutladı.

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak ise küme düşer gözüyle bakılan Konyaspor´un şampiyonluğa oynadığını belirterek, ´´Konyaspor´u bu noktaya getirenleri kutluyorum. Eski günlerini yakalamak için uğraş veriyorlar. Yürekli mücadele ettiler. Çok net pozisyonları vardı. Biz şanslıydık ve beraberlik golünü erken bulduk. İçeride kaybettiğimiz maçlara üzülüyoruz. ´Keşke hep dışarıda oynasak´ diye aklımıza geliyor´´ diye konuştu.

 Bulak, Süper Lig´in kaybolan heyecanının Bank Asya. 1. Lig´e yansıdığını dile getirerek, her iki takım oyuncularını kutladı.

Konyaspor cephesi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor´un Teknik Direktörü Osman Özdemir, 3-1 yenildikleri Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla ilgili, iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini belirtti.

Özdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor´un yabana atılacak bir takım olmadığını söyledi.

Öne geçtikleri halde kısa sürede beraberlik golünü yediklerini anlatan Özdemir, ´´İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. İkinci yarıda çok net pozisyonumuz yoktu ama iyi oynuyorduk. Birşeyi unuttuk ve hata yaptık. Rizespor´un deplasmandaki kontra anlayışını unuttuk. Yakaladıkları kontralarla galip geldiler. İyi oynadığımız bir maçı kaybettik´´ dedi.

Özdemir, oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu, yarışı en iyi yerde bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor