Giray ameliyat oldu! Kaç hafta yok

Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada burnu kırılan Giray Kaçar, bugün Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde başarılı bir operasyondan geçirdi.Acıbadem Bakırköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Engin Çakmakçı, operasyon sonrası bir açıklama yapara

Giray ameliyat oldu! Kaç hafta yok

Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada burnu kırılan Giray Kaçar, bugün Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde başarılı bir operasyondan geçirdi.

Acıbadem Bakırköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Engin Çakmakçı, operasyon sonrası bir açıklama yaparak Giray Kaçar'ın durumuyla ilgili bilgi verdi. 

Çakmakçı, şunları söyledi: “14.12.20011 Çarşamba günü Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan Spor Toto Süper Lig müsabakasında aldığı darbe sonucu burun kemiğinde kırık oluşan Giray Kaçar’ın tedavisi 19.12.2011 Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde yapılmıştır.

Giray Kaçar’ın burnunda oluşan kırık düzeltilmiş, burun içerisine tampon, burun sırtına atel konularak aynı gün taburcu edilmiştir.

Giray Kaçar bir hafta sonra antrenmanlarına düz koşuyla başlayabilecek ve ardındaki hafta maskeyle toplu çalışmalara katılabilecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor