G.Hanespor rotayı belirledi

Spor Toto 3. Lig 3. Gruba şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Gümüşhanespor ilk hafta müsabakasında yarın konuk olacağı Darıca Gençlerbirliği’ni devirmenin hesaplarını yapıyor. Yenilenmiş yönetimiyle, değişen teknik ekibiyle ve oluşturulan yeni kadrosuy

G.Hanespor rotayı belirledi

Spor Toto 3. Lig 3. Gruba şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Gümüşhanespor ilk hafta müsabakasında yarın konuk olacağı Darıca Gençlerbirliği’ni devirmenin hesaplarını yapıyor. Yenilenmiş yönetimiyle, değişen teknik ekibiyle ve oluşturulan yeni kadrosuyla zirve mücadelesi vermek isteyen Kırmızı-Beyazlılar ilk haftada oynayacağı zorlu müsabakadan kayıp yaşamadan ayrılmak istiyor.

 

 

Son yıllarda sürekli play-off oynama başarısı göstermesine rağmen bir türlü 2. Lige yükselemeyen bir ekip olduklarını belirten Gümüşhanespor teknik direktörü Yavuz İncedal, “Artık camiamız bizlerden şampiyonluk bekliyor. Bizlerde bu beklentileri karşılamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Darıca Gençlerbirliği maç zor olacak. Ancak kazanan taraf olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor