Gerekçeli kararda Trabzonspor

 Bu gün açıklanan Şike ilgili Gerekçeli Kararda Ankaragücü- Fenerbahçe maçı öncesi Sadri Şener ile Melih Gökçek arasında yapılan görüşmeye de değinildi.   Gerekçeli kararda Trabzonspor'a itham edilen suçlamarda yeterli kanıt olmadığı görüşüne varıldıİşte

Gerekçeli kararda Trabzonspor

 Bu gün açıklanan Şike ilgili Gerekçeli Kararda Ankaragücü- Fenerbahçe maçı öncesi Sadri Şener ile Melih Gökçek arasında yapılan görüşmeye de değinildi.

 

 

 Gerekçeli kararda Trabzonspor'a itham edilen suçlamarda yeterli kanıt olmadığı görüşüne varıldı

İşte Şike ile ilgili Gerekçeli Kararda mahkemenin Trabzonspor ile ilgili tespiti

MELİH GÖKÇEK'İN SÖZLERİ

 

Telefon görüşmesinde Melih Gökçek tarafından “Aziz'den de alacağım var Aziz'den inşallah bu maçtan alacağım size yarayacak o inşallah " sözünün söylenildiğinin belirtildiği kararda, “Bu sözün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a karşı, Trabzon'a duyulan sempati ya da yakınlık bağlamında söylenilen bir söz ve temenni olmasının ötesinde, teşvik anlaşmasının varlığını kabule götüren bir durum olamayacağı izahtan varestedir. Nitekim varsayılan böyle bir anlaşmanın karşı tarafındaki şahıs hakkında dava dahi açılmamıştır“ denildi.

 

“KESİN VE İNANDIRICI KANIT YOK“

 

Kararda, 15 Mayıs 2011 günü oynanan Fenerbahçe- Ankaragücü ile Sivasspor-Fenerbahçe maçında Sadri Şener ve Nevzat Şakar tarafından teşvik primi verildiği iddiasına da yer verildi. Bu maçlara ilişkin elde edilen delillerde sanıkların yüklenen suçtan cezalandırılmalarına yeter her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlar elde edilemediğinden beraatlerine karar verildiği belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler