Gençlerbirliği'nde TS hazırlıkları

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde, teknik direktör Fuat Çapa ile yardımcıları Edward Sturing, Bülent Kayıtken ve Levent Zorluer yönetiminde yapılan çalışma, 1 saat 45 dakika sürdü. İdmana koşuyla başlayan futbolcular, 5'e 2 top kapmaca oyununun ardından,

Gençlerbirliği'nde TS hazırlıkları

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde, teknik direktör Fuat Çapa ile yardımcıları Edward Sturing, Bülent Kayıtken ve Levent Zorluer yönetiminde yapılan çalışma, 1 saat 45 dakika sürdü. İdmana koşuyla başlayan futbolcular, 5'e 2 top kapmaca oyununun ardından, yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Başkent temsilcisinde bugünkü çalışmaya sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Curri, Emre Aygün ve Galatasaray maçında aldığı darbe nedeniyle dizinde ödem oluşan Cem Can ile belinden hafif sakatlığı bulunan Ersen Martin katılmadı. Cem Can'ın Trabzonspor'a karşı forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu öğrenildi. İzinden dönen Tum ise takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

Bu arada çift kale maç sırasında karşı karşıya gelen Yasin ile Ergün Teber'in pozisyon sonrası bir süre tartıştığı görüldü.

Öte yandan antrenman öncesi kulübün kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle oyuncular, kulüp bayrağı ile toplu fotoğraf çektirdi.

Kırmızı-siyahlılar Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacağı idmanla tamamlayarak, tesislerde kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor