Gençlerbirliği sahasında kaybetti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup oldu.Evinde en son 13. haftada Galatasaray'a mağlup olan ve ligde 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Gençlerbirliği, 54. dakikada Ben Yahia'nın ve Nobre

Gençlerbirliği sahasında kaybetti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup oldu.

Evinde en son 13. haftada Galatasaray'a mağlup olan ve ligde 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Gençlerbirliği, 54. dakikada Ben Yahia'nın ve Nobre'nin 90. dakikada attığı gollerle Mersin İdman Yurdu'na 2-1 yenildi. Ev sahibi ekip Gençlerbirliği'nin tek golünü ise 90+1'de penaltıdan Azofeifa kaydeti.

Ligde son 9 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan ve zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu ise, Başkent'te galip gelerek rahat bir nefes almayı başardı.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği 43 puanla 5. sırada kalırken Mersin İdman Yurdu 33 puanla 10. sıraya yükseldi. Başkent temsilcisi 27. haftada deplasmanda Beşiktaş'a konuk olurken Mersin İdman Yurdu sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor