Gençlerbirliği 3 puanı söktü aldı

 Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Medical Park Antalyaspor kozlarını paylaştıAnkara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma Gençlerbirliği'nin 3-1'lik üstünlüğü sona erdi.Gençlerbirliği'nin golleri 81'de Oktay Delibalta; 83

Gençlerbirliği 3 puanı söktü aldı

 

Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Medical Park Antalyaspor kozlarını paylaştı

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma Gençlerbirliği'nin 3-1'lik üstünlüğü sona erdi.

Gençlerbirliği'nin golleri 81'de Oktay Delibalta; 83 ve 90. dakikada Ermin Zec'ten geldi. Konuk ekibin tek golünü ise dakikalar 66'yı gösterdiğinde Uğur İnceman kaydetti.

Oldukça çekişmeli başlayan maçta Mehmet Özdilek'in ekibi henüz 3. dakikada gole çok yaklaştı. Emrah Başsan'ın vuruşunda top direğe takıldı. Tita, Uğur ve Emrah ile rakip kaleyi zorlayan Antalyaspor kaleci Ramazan Köse'yi geçemedi. Mücadelenin ikinci yarısındaki baskı sonuç verdi ve Tita ile Uğur'un işbirliğinde gol geldi.

Golün ardından iki değişiklik yapan Fuat Çapa adeta maçın kaderini değiştirdi. 69. dakikada Lekic ve Jimmy Durmaz'ın çıkarak; Artun ve Oktay'ın oyuna girmesinin ardından Gençlerbirliği maçı çevirmeyi başardı

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 3'e yükseltirken; MP Antalyaspor ise ikinci haftaya puansız girecek.

Ligin gelecek haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Akhisar ile karşı karşıya gelecek olurken; MP Antalyaspor ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler