Gençlerbirliği 1 puanı kurtardı

 Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor sahasında ağırladığı Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.İki takımın da 10 kişi kaldığı mücadelede goller Antalyaspor adına 13. dakikada Tita ve 82'de Necati Ateş'ten gelirken konuk e

Gençlerbirliği 1 puanı kurtardı

 

Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor sahasında ağırladığı Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

İki takımın da 10 kişi kaldığı mücadelede goller Antalyaspor adına 13. dakikada Tita ve 82'de Necati Ateş'ten gelirken konuk ekip G.Birliği'nin  gollerini ise 45. dakikada penaltıdan Hurşut Meriç, 86'da da Herve Tum attı. Öte yandan ev sahibi Antalyaspor'da Vesellin Minev 17. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken Gençlerbirliği'nde ise Cem Can 66. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan isim oldu.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 37'ye yükseltirken maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Antalyaspor ise 28 puanla 10.'luğa tırmandı. Başkent ekibi Gençlerbirliği gelecek hafta sahasında Gaziantepspor'a konuk olurken Antalyaspor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler