'Gençler' kaçtı, Antep kovaladı!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği evinde Gaziantepspor ile karşılaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.Gençlerbirliği'nin gollerini 8. dakikada Jimmy Durmaz ile 63. da

'Gençler' kaçtı, Antep kovaladı!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği evinde Gaziantepspor ile karşılaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Gençlerbirliği'nin gollerini 8. dakikada Jimmy Durmaz ile 63. dakikada Björn Vlemincx atarken, Gaziantepspor'un sayıları ise 51. dakikada Turgut Doğan Şahin ve 76. dakikada Dorge Rostand'dan geldi.

Bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi potasına kendisini atmaya çalışan Gençlerbirliği önemli 2 puan kaybederken, 39 puana yükseldi ve 7. sırada yer aldı. Son haftalarda aldığı puanlarla düşme potasından uzaklaşan Gaziantepspor ise 36 puana ulaştı ve 10. sıraya yerleşti.

Süper Lig'in 29. haftasında G.Birliği deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacakken, Gaziantepspor ise evinde Kayserispor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler