Genç Zeki'nin hedefi Büyük

 Trabzonspor alt yapısından yetişen ve bu sezon A takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç sağ bek Zeki Yavru, ilk kez 11’de forma giydiği Sivasspor maçın performansıyla formaya yakın olduğunu gösterdi. Trabzonspor formasını ilkkez Orduspor ile oynanan h

Genç Zeki'nin hedefi Büyük

 Trabzonspor alt yapısından yetişen ve bu sezon A takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç sağ bek Zeki Yavru, ilk kez 11’de forma giydiği Sivasspor maçın performansıyla formaya yakın olduğunu gösterdi. Trabzonspor formasını ilkkez Orduspor ile oynanan hazırlık maçında giyen Zeki Yavru kalıcı olmak istediğini söyledi

 

Kendisine güvenenleri mahçup etmemek için elinden geleni yapmak istediğini ifade eden Zeki Yavru, “Bunu yapabildiysem ne mutlu bana. Geriden gelen arkadaşlarımın önünü açmak için iyi mücadele etmem gerekiyordu. Bunu da yaptığımı düşünüyorum.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir genç oyuncu olarak heyecanlanmamak imkansızdı. Bu heyecan anlatılmaz yaşanır. Takımdaki abilerim bana destek verdi. Hocam da bana güvendi. Ben de maçın başında heyecanımı yendim ve elimden geleni yaptım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler