Genç bir Ofspor geliyor

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Ofspor'da Kulüp Başkanı Ercan Saral,  Yepyeni ve tamammen genç bir Ofpdsor kurmakl için İstanbulda destek turlarında olduklartını i,fade ederek, hoca konusunda ise Pazartesi günü net bir mhamle yapacakalrını söyledi. İsmail Ba

Genç bir Ofspor geliyor

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Ofspor'da Kulüp Başkanı Ercan Saral,  Yepyeni ve tamammen genç bir Ofpdsor kurmakl için İstanbulda destek turlarında olduklartını i,fade ederek, hoca konusunda ise Pazartesi günü net bir mhamle yapacakalrını söyledi. İsmail Batur veya Adnan Öztürk arasında Pazartesi günü kesin bir karar vereceklerini ifade eden Başkan Ercan Saral, "Genç bir kadro kuracağız ve önümüzdeki sezon başarıya koşmak için elimziden geleni yapacağız. Şuanda İstanbulda destek turlarındayız. Her hangi sıkıntımız yok. Asbaşkanım Hafiz Şirazi Kaba'nın yönetime sunacağı transfer listesiyle de takımımıza şekil vereceğiz. Görüştüğümüz ve görüşmekte olduğumuz oyuncuaşr var" diye bilgi verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor