"Gelmiş kö...rin hepsi!"

Şike soruşturmasında yayınlanan iddianamede her geçen gün yeni ayrıntılar çıkmaya devam ediyor.17 Haziran 2011'de yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın telfonda TFF Başkanvekili Arıboğan'a "Gelmiş k.....r gelm

"Gelmiş kö...rin hepsi!"

Şike soruşturmasında yayınlanan iddianamede her geçen gün yeni ayrıntılar çıkmaya devam ediyor.

17 Haziran 2011'de yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın telfonda TFF Başkanvekili Arıboğan'a "Gelmiş k.....r gelmiş yine... Hepsi geldi k.....n" sözlerini kullanarak ilginç ifadeler kullandığı belirtildi.

İşte gazetenin o haberi:

Tarih 17 Haziran 2011... Kulüpler Birliği, Astoria AVM'deki vakıf ofisinde toplanmış ve 29 Haziran'daki Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylığını koyan Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleme kararı almıştı.

Toplantıya Karabük Başkanı Feridun Tankut kulübün genel kurulu olduğu için, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da kulüple ilgili bir soruşturmada gözaltına alındığı için gelememişti. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal (Ali Dürüst ile birlikte) ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile diğer başkanların da bulunduğu toplantı sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım "Oybirliğiyle Aydınlar'ı destekleme kararı aldık" açıklamasını yapmıştı. Aynı gün öğleden sonra Federasyon Başkanvekili Lütfi Arıboğan ile telefonla konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, toplantının bittiğini belirttikten sonra "Nasıl geçti?" sorusuna "İyi. Gelmiş köpekler, gelmiş yine. Anladın mı?" yanıtını veriyor.

Yıldırım, "Hepsi geldi mi?" sorusunu da "Hepsi geldi köpeklerin" diye yanıtlıyor.

ŞİKE DAVASININ HAKİMİ TERFİ ETTİ
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Yargıtay'da boş bulunan 16 üyeliğe atama yaparken, 'Futbolda Şike Davası'na bakan hakim Resul Çakar da terfi etti. Şike iddianamesini kabul eden, ayrıca kamuoyunun yakından takip ettiği OdaTV davasının da hakimi olan İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Resul Çakır, HSYK Genel Kurulu'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda 16 kişilik listede yer alarak Yargıtay üyeliğine atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler