Gekas'ı Messi sandılar!

Akhisar Belediyespor Başkanı , Trabzonspor'un transferde anlaştığı iddia edilen Gekas için Trabzonsporluları çıldırtacak cinsten bir açıklama yaptı. Başkan Eryüksel 35 yaşına merdiven dayamış Gekas için "Kramponlarını bile alamazlar" dedi!Akhisar Belediye

Gekas'ı Messi sandılar!

Akhisar Belediyespor Başkanı , Trabzonspor'un transferde anlaştığı iddia edilen Gekas için Trabzonsporluları çıldırtacak cinsten bir açıklama yaptı. Başkan Eryüksel 35 yaşına merdiven dayamış Gekas için "Kramponlarını bile alamazlar" dedi!

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Trabzonspor'un Gekas'la ön anlaşma yaptığı yolundaki haberler üzerine, "Bizden habersiz Gekas'ın kramponlarını bile alamazlar" dedi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi’nin Hüsnü Kahraman başkanlığındaki yeni yönetiminin ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularına cevap veren Başkan Eryüksel, "Gekas konusunda herkes bir balon uçuruyor" derken şunları söyledi:

"Biz geride bıraktığımız sezonun devre arasında Gekas’la opsiyonsuz 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Yarım devre için kendisine 450 bin euro ödedik. Geçen hafta yaptığımız görüşmede de önümüzdeki sezon için bu rakamın iki katını teklif ettik. Akhisar’da kalmaya sıcak bakan Gekas, ülkesine dönerken bizden düşünmek için biraz süre istedi. Bir iki gün içinde konu netlik kazanır. Bunun dışında yazılan, çizilenler doğru değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor