"Geçti Anne, Geçti Anne"

 Yeni yüzüyle ilk defa köyüne gelen Turan Çolak'ın annesine ilk sözü, "Geçti anne, geçti anne. Nasıl olmuş Turan?" oldu.Oğlunu yeni yüzü ile ilk defa görecek olmanın heyecanıyla sabah erkenden kalkıp beklemeye başlayan anne Necibe Çolak, "Ben oğluma 4 yaş

"Geçti Anne, Geçti Anne"

 

Yeni yüzüyle ilk defa köyüne gelen Turan Çolak'ın annesine ilk sözü, "Geçti anne, geçti anne. Nasıl olmuş Turan?" oldu.

Oğlunu yeni yüzü ile ilk defa görecek olmanın heyecanıyla sabah erkenden kalkıp beklemeye başlayan anne Necibe Çolak, "Ben oğluma 4 yaşından beri gözyaşı döküyorum. Çok mutluyum şimdi. 2 ay mı oldu, 3 ay mı oldu bilmiyorum görmeyeli. İlk defa yeni yüzüyle evine gelecek. Ameliyatını yapanların hepsi sağ olsun, var olsun" dedi.

Oğluna doktorun verdiği reçete ile yemek hazırlayacağını söyleyen Necibe Çolak, doktorların tavsiyelerine uyacağını ifade ederek, "Önceden oğluma hiçbir şey yapmadım. Önce sorup ona göre yaparım diye düşündüm. Perhizine göre yapacağım. Doktorlar sarılmasına izin verirler mi? Belki izin vermemişlerdir. Sarılmasına izin vermezler yavrum mikrop kapar diye. Ben sarılmam. İlk kez yüzünü göreceğim. Daha önce televizyonda gördüm. Çok güzel olmuş yeni yüzü. Yavrum çok güzel olmuş" dedi.

Türkiye'nin en başarılı yüz nakli olarak literatüre giren Turan Çolak, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden bir haftalığına ayrılıp bayramı geçirmek için İzmir'in Kiraz ilçesi Sırımlı köyünde bulunan evine geldi. Çolak, doktorların yasaklaması nedeniyle annesiyle bakışarak hasret giderdi. Çolak'ın yerine annesi Necibe Çolak'ın elini birlikte geldiği arkadaşları öptü.

Yolunu gözleyen annesine doğru yürüyen Çolak, "Geçti anne, geçti anne. Sen iyi ol anne, biz her zaman iyiyiz. Nasıl olmuş Turan?" dedi. Annesi Necibe Çolak, babası Mehmet Çolak ve kardeşleri Erol, Yakup Çolak ile uzaktan bakışarak hasret gideren Turan Çolak, "Mikrop kapmaması için dikkat edeceğiz. Mutluyum. Yeni yüzüm ve yeni hayatımla çifte Bayram yaşayacağız. Ailem yeni yüzümü görüyor. Doktorlardan izin aldım, bir hafta annemin yüzünü görmeye geldim. Gereken tedbirleri aldık. Bir hafta sonra döneceğim. Yeni yüzümle ilk bayramım" şeklinde konuştu.

Hastaneden taburcu olduktan sonra evlenmek istediğini dile getiren Turan Çolak, "İnşallah olur. Evleneceğim kişiyi bulduk sayılır.

Kızla anlaşılırsak olacak inşallah. İzmirli değil. 2 haftadır görüşüyoruz. İlk başlarda kavga dövüşle başladı ama şimdi mutluyum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 4. yüz nakli Turan Çolak, tüm Türkiye'nin ve İslam aleminin bayramını kutlayarak yeni yüzüyle ilk defa girdiği evinden objektiflere el salladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor