Gaziantep'te Trabzonspor aşkı!

Gaziantep’te Karadenizliler Derneği Başkanı Orhan Taş tarafından kurulan İstiklalspor, Bordo- mavi renklerle Karadeniz’i ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil ediyor.Haber61.net’e açıklamalarda bulunan İstiklalspor Kulüp başkanı Orhan Taş, takımın yeni kurul

Gaziantep'te Trabzonspor aşkı!

Gaziantep’te Karadenizliler Derneği Başkanı Orhan Taş tarafından kurulan İstiklalspor, Bordo- mavi renklerle Karadeniz’i ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil ediyor.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan İstiklalspor Kulüp başkanı Orhan Taş, takımın yeni kurulduğunu ifade ederek ‘’biz Karadenizliler derneğiyiz. Ben de kulüpte başkanım. Burada uyuyan bir takım vardı. Bu takımı aldık. Hocalarımız Trabzonlu biri Çarşıbaşı, diğeri Tonyalı. Bende Trabzon Beşikdüzülüyüm. Takımın renkleri farklıydı, takımı amatör kümeye koyduk. Renklerini bordo-mavi yaptık. İlk maçı kaybettik ama takım iyi gidiyor. Takımı üniversite gençliğinden kurduk. Çoğu Trabzonlu ama başka şehirden olanlar da var. Bu sene baya iddialı gidiyoruz. Bir şeyler yapacağız inşallah. İlk senemiz bu sene. Bende fanatik Trabzonsporluyum’’ dedi.


BURADA KARADENİZLİLER OLARAK SEVİLİYORUZ


Karadenizliler olarak Gaziantep’te sevildiklerini belirten Başkan Taş "Yakında festival var her sene katılmayacağımızı söylememize rağmen katılmamız için bize çok baskı yapıyorlar. Siz olmazsanız festivali düzenlemeyiz diyorlar. Burada festivaller oluyor. Fıstık festivali ve dernekler festivali.  Bizi burada seviyorlar, başkaları gibi değil. Gaziantep halkından olumsuz bir tepki yok. Zaten yönetimde Gaziantepliler de var’’ ifadelerini kullandı.


TRANSFER SEZONUNU BEKLİYORUZ


Orhan Taş, ‘’biz daha yeni başladık. 3 tane de yabancı oyuncumuz var ama transfer sezonu olmadığı için onları oynatamıyoruz. Önemli olan burada Karadeniz’i Trabzon’u temsil etmek. Burada böyle bir şey yoktu. Biz bunu yaptık ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetimimizde ünlü bir iş adamı da var. İnşallah bir yerlere getireceğiz’’ dedi.
 

Haber: Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler