Gaziantepspor'da son dakika

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gaziantepspor Kulübü'nde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 8'i daha serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye gö

Gaziantepspor'da son dakika

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gaziantepspor Kulübü'nde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 8'i daha serbest bırakıldı. 

Edinilen bilgiye göre, aralarında bir önceki dönem yöneticilerinin ve kulüp çalışanlarının da bulunduğu 8 kişi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilmeden serbest bırakıldı. Gaziantep dışında gözaltına alınan 3 kişinin de, gözaltına alındıkları illerde ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi. Dün akşam cumhuriyet savcısı tarafından serbest bırakılan 13 kişiyle birlikte serbest bırakılanların sayısı 24'e ulaştı. 

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri devam eden Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve yöneticilerden oluşan 22 şüphelinin ise sorgularının devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler