Gazetecilerden saldırıya kınama

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, her ne sebeple olursa olsun, insan hayatına kastetmenin bir in

Gazetecilerden saldırıya kınama

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadı. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, her ne sebeple olursa olsun, insan hayatına kastetmenin bir insanlık suçu olduğu, bu noktadan hareketle Şakar'a yönelik saldırıyı şiddetle kınadıkları belirtildi. 

Açıklamada, bu olayın son yıllarda Trabzon şehrinin imajına yönelik kirli oyunları tezgahlayanların iştahını kabartacağı vurgulanarak, şunlar kaydedildi: 

''Bu nedenle olayın fail ya da faillerinin bir an önce yakalanıp, gerçeğin aydınlatılması gerekmektedir. Bu sağlanamadığı takdirde hem Trabzon'a hem de Trabzonspor'a yönelik spekülasyonların farklı boyutlarda aratacağı endişesini taşıdığımızı kamuoyuyla saygıyla paylaşır, Sayın Şakar'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor