Garcia'dan maç öncesi açıklama

Lille'nin hocası Garcia konuştu...Garcia; "Bu maçtan çıkmak önemli. Şuan kendimizi kaybetmiş görüyoruz ama 90 dakika sonra çıkmayı hedefliyoruz. Bu maçla ilgili motivasyonumuz yüksek.Maçta kazanmamız gerektiği için çok fazla taktik seçeneğimiz yok. 1 gol

Garcia'dan maç öncesi açıklama

Lille'nin hocası Garcia konuştu...

Garcia; "Bu maçtan çıkmak önemli. Şuan kendimizi kaybetmiş görüyoruz ama 90 dakika sonra çıkmayı hedefliyoruz. Bu maçla ilgili motivasyonumuz yüksek.

Maçta kazanmamız gerektiği için çok fazla taktik seçeneğimiz yok. 1 gol de olsa gol arayışu içerisinde olacağız.

Hem oyuncular hem teknik heyet için çok önemli. Biz bir tarih yazmak derdinde değiliz, sadece gruptan çıkmak istiyoruz.

Özel bir taktiğimiz yok her zamanki kadromuz ve taktiklerimizle sahada olacağız. Yarın çok sayıda Türk taraftarının gelmesi bizim için mutluluk verici. Umarım bizim taraftarımız da ilgi gösterir. Ama Yarın bizim taraftarlarımızın yerini alacağına inanıyorum. Şampiyonlar Ligi çok önemli bir organizasyon. Bizim imajımız açısından da önemli buluyorum. Avrupa açısından da büyük önem taşıyor. Biz de sağlam adımlar atmaya çalışıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor