G.Antepspor'dan farklı tarife

Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Gaziantepspor kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a acımadı.  Gaziantepspor İstanbul B.B karşısında farka koştu: 5-0 Ligde bir an önce tehlike bölgesinden uzaklaşmak isteyen Hikmet Karaman yönetimindeki

G.Antepspor'dan farklı tarife

Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Gaziantepspor kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a acımadı.

  Gaziantepspor İstanbul B.B karşısında farka koştu: 5-0

 Ligde bir an önce tehlike bölgesinden uzaklaşmak isteyen Hikmet Karaman yönetimindeki Gaziantepspor, play-off ümitlerini sürdürmek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a darbe vurdu.

 Karşılaşmaya tempolu başlayan ev sahibi ekip 12. dakikada Yasin Pehlivan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının 32. dakikasında Gaziantepspor adına 40. dakikada Popov sahneye çıktı ve fark 2'ye çıktı. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İkinci yarıda da ilk yarıdaki üsün futbolunu sürdüren Hikmet Karaman'ın öğrencileri 60. dakikada Muhammet Demir'in attığı golle farkı 3'e çıkartırken 72. dakikada köşe vuruşundan gelen ortayı iyi değerlendiren El Yasa skoru 4-0 yaptı. Mücadelede artan farka rağmen tempo düşürmeyen ev sahibi ekip 81. dakikada Sosa ile farkı 5'e çıkarttı ve karşılaşma bu skor ile sona erdi.

 

Alınan bu sonucun ardından Gaziantepspor 35'e çıkartırken İstanbul Büyükşehir Belediyespor 40 puanda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor