Galibiyet orucunu bozdular...

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor ,iki haftalık galibiyet orucunu Kocaeli karşısında aldığı farklı galibiyetle bozdu.Emre’nin 4 gol atarak yıldızlaştığı maçta rakibini gole boğan Sarı-Siyahlılar gelecek haftalar için umut verdi. A

Galibiyet orucunu bozdular...

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor ,iki haftalık galibiyet orucunu Kocaeli karşısında aldığı farklı galibiyetle bozdu.

Emre’nin 4 gol atarak yıldızlaştığı maçta rakibini gole boğan Sarı-Siyahlılar gelecek haftalar için umut verdi.
 
Arsinspor asbaşkanı Bekir Şengül “Taraftarımız bizi böyle desteklediği sürece sırtımız yere gelmez” dedi. 
 
İkinci yarı yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Arsinspor, bunun meyvelerini görmeye başladı. Ligin ilk yarısında taraftarlarına korku yaşatan Sarı-Siyahlılar artık geleceğe umutla bakıyor. İkinci yarı aldığı flaş galibiyetler ve kritik puanlarla bir anda üst sıralara tırmanan Arsinspor taraftarına “ Daha önceden neredeydiniz” dedirtiyor. 
 
Arsinspor asbaşkanı Bekir Şengül takımın Kocaelispor karşısında muhteşem oynadığını ve farklı galip geldiğini belirterek “ Gol yollarında bencil olmasaydık skor çok daha farklı olabilirdi. Son haftalarda oynadığımız futbol camiamıza umut veriyor. Gol sıkıntımızı giderdik. Her maçımız gollü geçiyor. Taraftarımız bu hafta müthişti. Bizi böyle destekledikleri sürece sırtımız yere gelmez. Bundan sonraki maçlarımıza da üç puan parolasıyla çıkacağız. ” Diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor