Galibiyet güven getirdi!

 Trabzonspor'da ligde ilkkez forma giyen  ve oyunda doksan dakika kalan Abdullah Karmıl Mersin maçını değerlendirdi.Abdullah  Karmıl galibiyetin güven getirdiğini belirterek" Bizim için iyi oyun dan ziyade  3 puan daha önemliydi. Bunu aldığımız sevinçliyi

Galibiyet güven getirdi!

 Trabzonspor'da ligde ilkkez forma giyen  ve oyunda doksan dakika kalan Abdullah Karmıl Mersin maçını değerlendirdi.Abdullah  Karmıl galibiyetin güven getirdiğini belirterek" Bizim için iyi oyun dan ziyade  3 puan daha önemliydi. Bunu aldığımız sevinçliyim.  Golü attıktan sonra bize güven geldi. Golden sonra Mersin forvetlerine pozisyon vermemeye çalıştık.Bunda da başarılı olduk. Attığımız golden sonra  daha iyi oynadık.

Yeni mevkisi ile ilgili olarak konuşan Abdullah Karmıl “ Sağbek olarak  4 sene önce oynadım.Benim için fark etmez  hocam nerde görev verirse orda oynarım . Bu formayı taşımak benim için gurur verici. Nerde isterlerse orda oynarım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler