Galatasaray'dan TFF'ye sert tepki

Galatasaray'da 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası basın sözcüsü Şükrü Ergün TFF'ye yüklendi.Şükrü Ergün şöyle konuştu:"Bu Federasyon; Türk futbolunu ve Galatasaray'ı belli bir seviyenin altına çekmeye çalışmaktadır. Özellikle Demirören grubundaki medy

Galatasaray'dan TFF'ye sert tepki

Galatasaray'da 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası basın sözcüsü Şükrü Ergün TFF'ye yüklendi.

Şükrü Ergün şöyle konuştu:

"Bu Federasyon; Türk futbolunu ve Galatasaray'ı belli bir seviyenin altına çekmeye çalışmaktadır. Özellikle Demirören grubundaki medya grubu ile Galatasaray'ı karıştırmaya çalıştırmaktadırlar. Görevi Galatasaray'ın önünü kesmek olan bir Futbol Federasyonu var. Bu arada şunu taraftarımıza hatırlatmak istiyorum. Federasyonun elinde 14. madde var. İstediği anda istediği teknik direktörü milli takımlarda görevlendirebilir. Başkan o gün 'İstemiyoruz' dese de bir şey olmayacaktı. Demirören boş mukavale, sözleşme yok diyor ama UEFA'nın sitesinde de TFF'de durum böyle değil..."

Ergün yeni teknik direktörün bu maça yetişmediğini bu maçın ardından açıklanacağını da sözlerine ekledi ve şu yorumu yaptı: "Fatih Terim bu camianın önemli bir ismidir ve adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır."

Son olarak Ergün, Roberto Mancini'den vazgeçmedikleri ve teknik direktör adayları içinde yer aldığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler