Galatasaray'a Nobre Hoop dedi

 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan maç 1-1'lik skorla sona erdi.Galatasaray'ın golünü 48. dakikada Umut Bulut kaydetti. Mersin İdmanyurdu'nun golü ise 63. dakikad

Galatasaray'a Nobre Hoop dedi

 

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan maç 1-1'lik skorla sona erdi.

Galatasaray'ın golünü 48. dakikada Umut Bulut kaydetti. Mersin İdmanyurdu'nun golü ise 63. dakikada Mert Nobre'den geldi.

Sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde Cluj galibiyeti sonrasında moralli gittiği Mersin'de beklemediği bir puan kaybı yaşarken; Mert Nobre, Galatasaray filelerini sarsmayı yine başardı. Fenerbahçe formasıyla 3, Beşiktaş formasıyla 4 kez sarı-kırmızılılara gol atan Nobre, Mersin formasıyla da attığı golle Galatasaray'ın bir kez daha kabusu oldu.

Bu beraberliğin ardından Galatasaray 22 puanla liderliğini sürdürürken; Mersin İdmanyurdu da puanını 9 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler