Galatasaray puanla tanıştı

Torino'da Juventus Arena'da oynanan karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Galatasaray'ın gollerini 36. dakikada Didier Drogba ve 88. dakikada Umut Bulut attı. Juventus'un gollerini ise 77. dakikada penaltıdan Arturo Vidal ve 87. dakikada Fabio Quagliarella a

Galatasaray puanla tanıştı

Torino'da Juventus Arena'da oynanan karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Galatasaray'ın gollerini 36. dakikada Didier Drogba ve 88. dakikada Umut Bulut attı. Juventus'un gollerini ise 77. dakikada penaltıdan Arturo Vidal ve 87. dakikada Fabio Quagliarella attı.

Bu sonuçla Galatasaray gruptaki ilk puanını aldı, Juventus ise puanını 2'ye çıkardı. Bu grupta 3. maçlar 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Galatasaray'ın Kopenhag karşısında Türk Telekom Arena'da galibiyet aradığı sıralarda, Real Madrid ile Juventus, Santiago Bernabeu Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor