| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 04 Mayıs 2014 10:29

Galatasaray maçı öncesi büyük tehlike!

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sarı kart sınırındaki futbolcular teknik heyeti ürkütüyor. Avrupa yolunda oldukça önemli bir viraja giren Trabzonspor'da 8 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Aykut Demir, Onur, Zeki Yavru, Yusuf, Henrique, Janko, Kad

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sarı kart sınırındaki futbolcular teknik heyeti ürkütüyor. Avrupa yolunda oldukça önemli bir viraja giren Trabzonspor'da 8 futbolcu kart sınırında bulunuyor.
 
Aykut Demir, Onur, Zeki Yavru, Yusuf, Henrique, Janko, Kadir Keleş ve Bourceanu bugün kart görmeleri halinde, Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Belluschi, Ferhat Kiraz, Basser, Bekir Yılmaz, Fernandao ve Volkan Şen de, Bursa'da sınırdaki isimler olarak yer alıyor. Timsah’ta Şamil Çinaz ve Serdar Aziz, konuk Trabzon'da da Mustafa Yumlu cezalı oldukları için yoklar.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!