"Galatasaray bizi küçümsedi!"

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur mücadelesinde Galatasaray Türk Telekom Arena'da konuk ettiği 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olarak kupanın dışında kaldı. Konuk ekip ise kupada gruplara kalmaya hak kazandı. Maçın ardından 1461 Trabzon'da futbolculardan Abdulla

"Galatasaray bizi küçümsedi!"

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur mücadelesinde Galatasaray Türk Telekom Arena'da konuk ettiği 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olarak kupanın dışında kaldı. Konuk ekip ise kupada gruplara kalmaya hak kazandı.

 
Maçın ardından 1461 Trabzon'da futbolculardan Abdullah Karmil açıklamalarda bulundu;
 
"Rüyada gibiyiz, Galatasaray bizi küçümsedi. Daha sonra ne kadar iyi olduğumuzu anladılar ve baskı kurmaya çalıştılar. Uzun toplarla bunu yapmaya çalıştılar. Hakemin de buna etkisi oldu. Kupada ilerlemek istiyoruz. Soyunma odası "bize her yer Trabzon" diye inliyor. Bunu bekliyor muyduk? İyi mücadele edersek, açıkları değerlendirirsek bunu yapacağımızı biliyorduk. Defansın arkasına toplar attık ve başardık. Biz trabzon takımı olduğumuz için bize bir değişik hazırlanıyorlar. Trabzon takımı da bize güvensin ve destek versin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor