Galatasaray Ankara'yı yendi

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında A.Gücü'nü konuk eden G.Saray, karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 4-0 mağlup etti.Sarı kırmızılıların gollerini 4. da

Galatasaray Ankara'yı yendi

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında A.Gücü'nü konuk eden G.Saray, karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 4-0 mağlup etti.

Sarı kırmızılıların gollerini 4. dakikada Gökhan Zan, 9. dakikada Emre Çolak, 54. dakikada Albert Riera atarken İspanyol futbolcu ilk iki golün de asistini yaparak maça damga vurdu. G.Saray'ın son golü 74. dakikada yeni transfer Yiğit Gökoğlan'dan geldi.

Galatasaray bu sonucun ardından puanını 50 yaptı ve zirve yarışındaki rakibi F.Bahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kaybettiği haftada galip gelerek puan farkını 5'e çıkarttı. Konuk ekip Ankaragücü ise 11 puanla son sırada kaldı.

Galatasaray bir sonraki lig maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Ankaragücü ise sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor