Galatasaray: 3 - Beşiktaş: 2

Taraftarının tribünde 3 boyutlu şov yaptığı maçta G.Saray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı son dakika golüyle Arena'da devirmeyi başarırken zirve yolunda rakipleriyle arasındaki puan farkını da açmasını bildi.Spor Toto Süper Lig 28. haftasının en önemli maçında G

Galatasaray: 3 - Beşiktaş: 2

Taraftarının tribünde 3 boyutlu şov yaptığı maçta G.Saray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı son dakika golüyle Arena'da devirmeyi başarırken zirve yolunda rakipleriyle arasındaki puan farkını da açmasını bildi.

Spor Toto Süper Lig 28. haftasının en önemli maçında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederken sarı kırmızılı taraftarların maç öncesinde yaptığı 3 boyutlu görsel şölen görülmeye değerdi.

Beşiktaş ilk kez Türk Telekom Arena Stadı'nda bir maça çıkarken deplasman yasağı nedeniyle siyah beyazlı taraftarlar tribündeki yerlerini alamadılar.

Ev sahibi ekip Galatasaray'ın gollerini 15. dakikada Elmander, 52. dakikada Felipe Melo, 90 +2'de ise yine Johan Elmander kaydetti. Beşiktaş'ın golleri ise 48. dakikada İbrahim Toraman'dan, 73. dakikada ise Semih Kaya'dan (k.k) geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray kendi evindeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkartırken puanını 63 yaptı. G.Saray ligde ikinci sıradaki F.Bahçe ile puan farkını 9'a, Beşiktaş ile 14'e çıkarttı. Konuk ekip Beşiktaş ise Türk Telekom Arena'daki mağlubiyetle 49 puanda kaldı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Sivasspor'a konuk olurken Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor