Gabric ve Brüls dava açtı

Trabzonspor’un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı.Trabzonspor’un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Belçika’nın Eupen takımında oynarken bonservisini aldığı ancak
Gabric ve Brüls dava açtı

Trabzonspor’un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı.

Trabzonspor’un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Belçika’nın Eupen takımında oynarken bonservisini aldığı ancak daha sonra takıma katmadan sattığı Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı. Her iki futbolcunun da FIFA nezrinde açtığı davaların yazışmaları ve yargı süreci devam ediyor. Bu futbolculardan Gabric’in açtığı davanın bedeli 2 milyon 460 bin Euro, Brüls’ün ise 2010 yılında açtığı davanın bedeli 3 milyon 500 bin Euro tutarında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.