Futsal da Ata şampiyon

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Yıldız erkekler futbol ve Futsal il birinciliği yapılan final müsabakalarıyla sona erdi. Yomra sentetik futbol sahasında oynanan Fu

Futsal da Ata şampiyon

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Yıldız erkekler futbol ve Futsal il birinciliği yapılan final müsabakalarıyla sona erdi. 

Yomra sentetik futbol sahasında oynanan Futbol müsabakasında mutlu sona Of Miktat Sarıalioğlu ilköğretim okulu ulaşırken ikinciliği ise Vakfıkebir Cumhuriyet ilköğretim okulu üçüncülüğe ise Merkez Osman Altuntaş ilköğretim okulu ulaştı. Şampiyon olan okulun kupasını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Gümüş verirken ikincinin kupasını Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk verdi.
 
Mehmet AKİF Ersoy Spor kompleksi içersinde bulunan Çok Amaçlı spor salonunda oynanan Futsal Yıldızlar il birinciliğinde ise normal süresi 3-3 biten maçın ardından penaltı atışları sonrası Merkez Ata İlköğretim Okulu mutlu sona ulaştı. İkinci Merkez Konaklar ilköğretim okulu olurken şampiyonada üçüncülüğe ise Osman Altuntaş ilköğretim okulu ulaştı. Dreceye giren okullara madalya ve kupaları protokol tarafından takdim edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor