Futbolun kaderi bu tarihte değişti!

17 Eylül 2000 tarihinde El Prat havaalanından babasıyla birlikte inen Lionel Messi, Barcelona alt yapısındaki denemelere katılmıştı. O zamanlar antrenörlük yapan Carly Rexach’ın beğenisini kazanan genç Arjantinli alt yapıya girmeye hak kazanmıştı. Aynı je

Futbolun kaderi bu tarihte değişti!

17 Eylül 2000 tarihinde El Prat havaalanından babasıyla birlikte inen Lionel Messi, Barcelona alt yapısındaki denemelere katılmıştı. O zamanlar antrenörlük yapan Carly Rexach’ın beğenisini kazanan genç Arjantinli alt yapıya girmeye hak kazanmıştı. Aynı jenerasyonda Pique ve Fabregas gibi bu zamanın yıldızları da bulunuyordu.

Messi 2003 yılında Porto ile oynanan hazırlık maçında ilk defa Barça forması giymiş, 2004 yılında ise Espanyol karşısında ilk resmi maçına çıkmıştı.

Arjantinli yıldız daha sonra sayısız şampiyonluk ve ödülün sahibi olarak dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmeye başlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler