Futbolu çıkarları için kullanıyorlar

Hacıosmanoğlu, Bosna Hersek'te Türk girişimciler tarafından kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nin davetlisi olarak geldiği Saray Bosna'da, Taksim Gezi Parkı'nda eylemlere bazı futbol taraftarlarının da destek vermesiyle ilgili sorusunu yanıtlad

Futbolu çıkarları için kullanıyorlar
Hacıosmanoğlu, Bosna Hersek'te Türk girişimciler tarafından kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nin davetlisi olarak geldiği Saray Bosna'da, Taksim Gezi Parkı'nda eylemlere bazı futbol taraftarlarının da destek vermesiyle ilgili sorusunu yanıtladı. 
 
Dört büyük kulübün bazı taraftarlarının, eylemlerin içine sokulması konusunda, taraftarın masum olduğunu düşündüğünü  ifade eden Hacıosmanoğlu, futbolun, geniş kitleleri eğlendirecek bir enstrüman olduğunu ve çıkarlara alet edilmemesi gerektiğini söyledi. 
 
Hacıosmanoğlu, bu konuda kaos yaratanların, Türk futbolunu kendi çıkarları için kullanan çıkar şebekeleri olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: 
 
"Futbolu çıkarları için kullanıyorlar.  Bazı başkan ve yöneticiler futbolu kendi çıkarları için kullanmaya devam ettiği sürece bu anarşi olacaktır. Futbol camiasının, ahlaklı ve adaletli şekilde yönetilmesi halinde anarşi ve kavga da bitecektir. Ancak çirkin insanlar, futbolun içinde durduğu sürece, Türk futboluna yön verdiği sürece hiçbir makamın taraftarlara suç bulmasına gerek yok. Türk futbolunun sorunu ahlak sorunudur. Ahlaksızları Türk futbolunun dışına atılması gerekiyor. Kulüpleri yönetenler, önce onların ahlaklı ve adaletli şekilde camialarına hizmet etmeye karar vermeleri lazım. O zaman sorunu çözeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor