Futbolu bırakma kararı aldı

 Futbolda 2012-2013 sezonu, futbol tarihinde iz bırakan birçok ünlü futbolcunun emeklilik kararı almasıyla dikkat çekti. Futboldaki yaprak dökümünden en çok etkilenen ülke David Beckham, Paul Scholes, Phil Neville, Micheal Owen ve Jamie Carragher gibi 5 ö

Futbolu bırakma kararı aldı

 

Futbolda 2012-2013 sezonu, futbol tarihinde iz bırakan birçok ünlü futbolcunun emeklilik kararı almasıyla dikkat çekti.
 
Futboldaki yaprak dökümünden en çok etkilenen ülke David Beckham, Paul Scholes, Phil Neville, Micheal Owen ve Jamie Carragher gibi 5 önemli oyuncusunu kaybeden İngiltere oldu.
 
İngiliz futbolcuların yanı sıra Alman futbolcular Michael Ballack ile Christoph Metzelder de futbolu aynı dönemde bırakma kararı aldı.
 
Bulgar futbolcu Stiliyan Petrov ve Hollandalı Mark van Bommel de yeşil sahalara veda eden diğer önemli isimler oldu.
 
Emeklilik kararı alan bir başka isim ise kariyeri boyunca PSV, Barcelona, Bayern Münih ve Milan gibi önemli Avrupa kulüplerde oynayan Hollandalı Mark van Bommel. Beckham gibi 4 ayrı ülkede lig şampiyonluğu yaşayan 36 yaşındaki futbolcu, futbola teknik direktör yardımcılığı yaparak devam etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler