"Futbolu bırakın bizi konuşun"

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Neslihan Darnel, Londra'daki Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Milli Takım ile 200 maça çıkan ve sayısız ödül kazanan 28 yaşındaki sporcu yaptığı açıklamada, "Bu başarı

"Futbolu bırakın bizi konuşun"

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Neslihan Darnel, Londra'daki Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Milli Takım ile 200 maça çıkan ve sayısız ödül kazanan 28 yaşındaki sporcu yaptığı açıklamada, "Bu başarımızı sadece 6 günde yakalamadık. 2 yıl önce takım arkadaşlarımızla oturup birbirimize söz verdik, 'olimpiyat oyunlarına gideceğiz' diye.

Bu başarı 2 senenin çalışması" ifadelerini kullandı. Takımruhunu iyi yakaladıklarını vurgulayan Darnel, "Turnuvayı namağlup bitirdik. Bu bizim için çok önemliydi" dedi.

Böyle oynamaya devam ettikleri takdirde Londra'daki Olimpiyat Oyunları'nda başarılı olacaklarını belirten milli oyuncu, "Ne yaparsak yapalım ilk olacağız. Bana göre Londra'ya gittikten sonra her şey başarı olacaktır. Umarım madalya da alırız" diye konuştu.

 

Maalesef Türkiye'nin gerçeği bu

Futbolun voleybolun önüne geçtiği konusunda yorumyapmak istemediğini kaydeden Darnel, "Biz her şeyi hak ediyoruz, kendimizden eminiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. Bu konuyu tartışmak bana göre doğru değil.Herkes eğriyi doğruyu biliyordur. Futboldaki ortamı biz de takip ediyoruz. Biz de üzülüyoruz. Tabiibizimhakkımızda da konuşulsun istiyoruz. Maalesef bütün Türkiye'nin gerçeği bu. Ama kendi adımıza çok mutlu, gururluyuz. Olimpiyata gideceğiz, gidemeyenler düşünsün" ifadelerini kullandı.

 

Oğlum futbolcu olsa saygı duyarım

Yıldız oyuncu "Türkiye'de futbolda bir kaos yaşanıyor. Eğer oğlunuz olsa ve ileride, futbolcu olmak istese ne tepki verirsiniz" şeklindeki sorumuza ilginç bir yanıt verdi. 28 yaşındaki sporcu, "Sporcu olmasını tabii ki isterim. Spor kültürü çok fazla gelişmemiş durumda. Ülkenin yüzde 2'si spor yapıyor zaten. Bu her şeyi ortaya koyuyor. Böyle bir şeye karar verirse saygı duyarım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler