Futbolda şike depremi

İspanya Spor Yüksek Mahkemesi Başkanı Miguel Cardenal Carro davayı açan isim olurken Girona Başkanı Joaquim Boadas’ın basına verdiği demeçler, soruşturmanın temelini oluşturuyor. Futbolda şike yapıldığına dair iddialar şimdi de İspanya’yı sarstı. İspanya

Futbolda şike depremi
İspanya Spor Yüksek Mahkemesi Başkanı Miguel Cardenal Carro davayı açan isim olurken Girona Başkanı Joaquim Boadas’ın basına verdiği demeçler, soruşturmanın temelini oluşturuyor.
 
Futbolda şike yapıldığına dair iddialar şimdi de İspanya’yı sarstı. İspanya Spor Yüksek Mahkemesi Başkanı Miguel Cardenal Carro, basında çıkan iddiaların araştırılması üzerine dava açtı ve soruşturma İspanyol polisi tarafından başlatıldı. Cardenal, “Temiz bir futbol istiyoruz” ifadeleriyle, İspanya’nın bu konuda ne kadar kararlı olduğunu da göstermiş oldu.
 
OLAĞANÜSTÜ BİR DURUM VAR
 
KONU hakkında açıklama yapan Lig Başkanı Javier Thebes, üçü La Liga’da altısı ikinci ligde olmak üzere 9 maçın şüpheli olduğunu belirtip “Maçları söyleyemem. Ama şüpheler ve deliller, bu maçlarda olağanüstü bir durum olduğunu ve ilginç oranlarda bahis oynandığını doğruluyor. Ayrıca, maçların öncesinde ve sonrasında bazı buluşmalar gerçekleşmiş” dedi.
 
SANTANDER ‘SABİTLEMEK’ İSTEDİ
 
DAHA önce, Girona Başkanı Joaquim Boadas’ın basına verdiği demeçte Racing Santander’den bazı kişilerin kendisinden toplantı isteyerek maç sonucu ‘sabitlemek’ için görüşme talebinde bulunduklarını açıklanmıştı. Boadas ayrıca, kalecisi Dani Mallo’nun Xerez ile oynadıkları maçta şike yaptığını söylemişti.
 
ŞÜPHELi MAÇLAR
 
· Levante-Deportivo  (La Liga)
· Levante-Celta Vigo  (La Liga)
· Zaragoza-A.Bilbao  (La Liga)
· Hercules - Sabadell  (2. Lig)
· Huesca - Sabadell  (2. Lig)
· R.Santander - Girona  (2. Lig)
· Girona - Xerez  (2. Lig)
· R.Santander - Hercules  (2. Lig)
· Cordoba - Xerez  (2. Lig)
 
STANDARDI MESSİ BELİRLİYOR
 
BARCELONA’nın başarılı İspanyol savunma oyuncusu Gerard Pique, takım arkadaşı Lionel Messi’den övgü ile bahsetti. Tecrübeli oyuncu, Arjantinli yıldızın futbolcunun dünya futbolunun standardını belirlediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor