Futbolcusunu sırtında taşıdı!

Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligi takımlarından Karadonspor ile Devrek Belediyespor, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda karşılaştı. Maçın 58’inci dakikasında Karadonspor’dan 19 yaşındaki Temelcan Kefeli, rakibiyle girdiği ikili mücadele sakatlandı.İk

Futbolcusunu sırtında taşıdı!

Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligi takımlarından Karadonspor ile Devrek Belediyespor, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda karşılaştı. Maçın 58’inci dakikasında Karadonspor’dan 19 yaşındaki Temelcan Kefeli, rakibiyle girdiği ikili mücadele sakatlandı.

İki kulübün de sağlıkçısı bulunmazken, futbolcuya ilk müdahaleyi Karadonspor Teknik Direktörü Ömer Aydın yaptı. Teknik Direktör Ömer Aydın, sahada görevli ambulans bulunmaması ve başka bir görevli de olmaması nedeniyle, ayak bileğindeki sakatlık yüzünden ayağa kalkamayan futbolcusunu omuzuna alıp sahadan çıkardı.

Özel bir araçla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç futbolcu tedavisinin ardından taburcu edildi. Kefeli’nin yerine başka bir oyuncunun girmesiyle süren karşılaşma, Devrek Belediyespor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KULÜP YÖNETİCİSİNDEN SİTEM

Karadonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Kazım Kefeli, amatör lig maçlarında sahada ambulans görevlendirilmemesine tepki gösterdi. Bu tür durumların sıkça yaşandığını belirten Kefeli, "Maalesef amatör spora gereken destek verilmiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor