Futbolculardan U20 yorumları

Fırtına’nın oyuncuları Celustka, Bamba ve Olcan; Türkiye’de yapılan U20 Dünya Kupası’yla ilgili açıklamalarda bulundu.  Ondrej Celustka: Tüm dünyanın gözü bu turnuvada oluyor. Dolayısıyla göstereceğiniz iyi bir performans, size üst düzey kulüplerde oynama

Futbolculardan U20 yorumları
Fırtına’nın oyuncuları Celustka, Bamba ve Olcan; Türkiye’de yapılan U20 Dünya Kupası’yla ilgili açıklamalarda bulundu. 
 
Ondrej Celustka: Tüm dünyanın gözü bu turnuvada oluyor. Dolayısıyla göstereceğiniz iyi bir performans, size üst düzey kulüplerde oynama şansı veriyor. 2009’da Mısır’daki şampiyonada oynamış ve büyük keyif almıştım. Macaristan’a penaltılarda kaybetmemiz unutulması zor bir üzüntü olmuştu.
 
Sol Bamba: Bu turnuva genç bir oyuncunun kendisini ispat etmesi ve uluslararası piyasada sesini duyurması için bulunmaz bir fırsat. Katıldığım yıl beni en çok etkileyen isim Aguero olmuştu.
 
Olcan Adın: U20 Dünya Kupası, bir futbolcu için dünyanın en büyük vitrini. Günümüz futboluna damga vurmuş tüm yıldızlar bu turnuvadan geçti. Benim yer aldığım şampiyonada Messi, Fabregas, Llorente gibi isimler vardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler